Om My Kaspersky-kontoen

Du trenger en My Kaspersky-konto for å logge på og bruke My Kaspersky samt for å bruke enkelte Kaspersky-programmer.

Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto, kan du opprette den på My Kaspersky eller fra kompatible apper. Du kan også bruke de andre Kaspersky-kontoene dine til å logge deg på.

Når du oppretter en My Kaspersky-konto, må du angi en gyldig e-postadresse og opprette et passord. Passordet må inneholde minst 8 tegn, inkludert minst ett siffer, én stor bokstav fra det latinske alfabetet og én liten bokstav fra det latinske alfabetet. Mellomrom er ikke tillatt.

Hvis passordet er for svakt eller vanlig, må du opprette et sterkere passord for å fortsette registreringsprosessen.

Etter at kontoen er opprettet, mottar du en e-postmelding med en kobling for å aktivere kontoen.

Aktiver kontoen ved å klikke på koblingen i e-postmeldingen.